Rüyada kadın göğsü yalamak

Rüyada kadın göğsü yalamak bozulan sağlığın düzeleceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, aileyle iş yapmayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, emeklerinin heba olacağına delalet eder.

Rüyada kadın göğsü yalamak gördüyseniz:

  • Özgürlük arzunuz artıyor.

Rüyada kadın göğsü yalamak hayırlı günler yaşayacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına yorulur.

Rüyada kendi göğsünü yalamak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın memesi yalamak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalettir.

Rüyada kadın ayağı yalamak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada kadın yalamak kazancın gittikçe artacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine işarettir.

Rüyada kadın organı yalamak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada kadının avret yerini yalamak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kadın uzvu yalamak ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments