Rüyada kadın bacağına dokunmak

Rüyada kadın bacağına dokunmak zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, kişiye hep umut olacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kadın bacağına dokunmak gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde meydana gelebilecek sorunların politik şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada kadın bacağına dokunmak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayallerinin de yarım kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağına dokunmak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına tabir olunur.

Rüyada bacak dokunmak işlerin büyük kazanç getireceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bacağına dokunmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadına dokunmak ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek yorulur.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak kendisinin de bu duruma kırılacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, maddi imkânlarının artacağına delalet eder.

Rüyada kadının avret yerine dokunmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments