Rüyada kadının avret yerine dokunmak

Rüyada kadının avret yerine dokunmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, hasret içinde kalacağına, sabit geliri olacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına yorulur.

Rüyada kadının avret yerine dokunmak gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ya da zorluklarla dolu iş veya ortamlara katılabilirsiniz.

Rüyada kadının avret yerine dokunmak sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının avret yerine bakmak dirliğin bozulabileceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada avret yerine bakmak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yerine sınava girmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına işarettir.

Rüyada gelinlik yerine elbise giymek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, büyük kayıplara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ziyaret yerine gitmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işarettir.

Rüyada iş yerine çiş yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments