Rüyada bacağına dokunmak

Rüyada bacağına dokunmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalettir.

Rüyada bacağına dokunmak gördüyseniz:

  • Hiç kimse sizi belli konuşmaları belli ses tonunda yapmaktan alıkoyamayabilir.

Rüyada kadın bacağına dokunmak iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına işaret eder.

Rüyada bacağına dokunmak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bacak dokunmak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bacağına dokunmak onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada ele dokunmak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılana dokunmak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, bilakis malının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birisine dokunmak yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments