Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulur.

Rüyada birinin göğsüne dokunmak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğse dokunmak borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğe dokunmak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadına dokunmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments