Rüyada kadın göğsüne dokunmak

Rüyada kadın göğsüne dokunmak sonra kendi işini kuracağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, gözyaşının kuruyacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, zor durumda kalacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız ya da partneriniz sorunun nedeni olabilir.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğse dokunmak kısmetlerinin kapanacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin göğsüne dokunmak yeni ev eşyaları alınacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına alamet eder.

Rüyada göğe dokunmak olumlu gelişmeler yaşayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada hamile kadına dokunmak yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments