Rüyada işaret parmağına kına yakmak

Rüyada işaret parmağına kına yakmak adım adım başarıya ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, büyük başarılar kazanılacağına, istediği herşeye sahip olacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kimse hakkında size nakledilen şeyleri ya da o insanla ilgili yapılan yorumları basit bir kıskançlık yüzünden yapılıyor zannetmeyin.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağında yara görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine işarettir.

Rüyada sol işaret parmak birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulur.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına alamet eder.

Rüyada parmakla işaret edilmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına inanılır.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments