Rüyada işaret parmağa yüzük takmak

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, makamının sürekli yükseleceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • Söylenenleri kişisel veya olumsuz algılamamanız da fayda var.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet eder.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulur.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işaret parmağında yara görmek dualarının karşılığını göreceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine delalettir.

Rüyada işaret parmağı kesmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments