Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda, önemli ya da etkili kişilerle ilişkilerinizi ya da ilgi alanlarınızı geliştirebilirsiniz.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına yorulur.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek alım gücünün artacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine tabir olunur.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek can bulacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak olayın ağız münakaşasına varacağına, yaşadığı hayatın ve allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments