Rüyada iri yeşil göz görmek

Rüyada iri yeşil göz görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada iri yeşil göz gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, işi eğlenceyle karıştırabilirsiniz.

Rüyada yeşil iri göz görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada iri yeşil göz görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri siyah göz görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, karamsar ve umutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada iri gözlü bebek görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa delalettir.

Rüyada iri mavi göz görmek allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri göz görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, canlanacağına delalet eder.

Rüyada iri gözlü kedi görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri gözlü erkek bebek görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments