Rüyada yeşil iri göz görmek

Rüyada yeşil iri göz görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil iri göz gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Rüyada yeşil iri göz görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri yeşil göz görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına işarettir.

Rüyada iri gözlü erkek bebek görmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada iri gözlü bebek görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri mavi göz görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine yorulur.

Rüyada iri gözlü kadın görmek büyük kazanç elde edileceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına işaret eder.

Rüyada iri göz görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına tabir olunur.

Rüyada iri gözlü kedi görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, şifa ve ilaç bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments