Rüyada iri siyah göz görmek

Rüyada iri siyah göz görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri siyah göz gördüyseniz:

  • Bazı önemli konulara gereken dikkati vermediğinizi fark edebilirsiniz.

Rüyada iri siyah göz görmek mali sorunlarının çözüleceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada siyah iri göz görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yeşil iri göz görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri göz görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, korkularının üzerine gideceğine alamet eder.

Rüyada iri gözlü erkek bebek görmek çevre değiştireceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına yorulur.

Rüyada iri mavi göz görmek kimseye minnet etmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada iri gözlü kadın görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet eder.

Rüyada iri gözlü bebek görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments