Rüyada iri mavi göz görmek

Rüyada iri mavi göz görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, elinize para geçeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri mavi göz gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada iri mavi göz görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri yeşil göz görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada iri siyah göz görmek bol para kazanacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalettir.

Rüyada iri gözlü kadın görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah iri göz görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada iri göz görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine işarettir.

Rüyada iri gözlü erkek bebek görmek kime gideceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri gözlü kedi görmek işlerinin tutacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments