Rüyada iri gözlü bebek görmek

Rüyada iri gözlü bebek görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, rızkının kesileceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına inanılır.

Rüyada iri gözlü bebek gördüyseniz:

  • Geri dönüşü olabilecek yatırımlar hariç, diğer konulara itibar etmemenizde fayda var.

Rüyada iri gözlü erkek bebek görmek dertlerine çare bulacağına, idealist davranacağına delalet eder.

Rüyada iri gözlü bebek görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah iri göz görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri gözlü kedi görmek işlerin çığırından çıkacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada iri gözlü kadın görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada iri siyah göz görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, esenliği bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri mavi göz görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri göz görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments