Rüyada iri göz görmek

Rüyada iri göz görmek daima önüne bakacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, büyük paralara sahip olacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada iri göz gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişileri anlamakta zorluk çekebilirsiniz.

Rüyada iri gözlü erkek bebek görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalettir.

Rüyada iri gözlü bebek görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Rüyada iri yeşil göz görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri gözlü kadın görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Rüyada iri göz görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalettir.

Rüyada iri siyah göz görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada iri gözlü kedi görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil iri göz görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments