Rüyada iri kelebek görmek

Rüyada iri kelebek görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına inanılır.

Rüyada iri kelebek gördüyseniz:

  • Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir.

Rüyada iri kelebek görmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek resmi görmek seyahatlere katılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada büyük renkli kelebek görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada altından kelebek görmek küskünlüklerin oluşacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kelebek resmi çizmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelebek toka görmek çok sevileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kelebek koza görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kelebek konduğunu görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments