Rüyada altından kelebek görmek

Rüyada altından kelebek görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, komşularla ters düşüleceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altından kelebek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu düzenlemeniz gerekiyor.

Rüyada altın kelebek görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada altından kelebek görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı kelebek görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebek resmi çizmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kelebek görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada kelebek çizmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalettir.

Rüyada rengarenk kelebek görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kozada kelebek görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments