Rüyada kelebek konduğunu görmek

Rüyada kelebek konduğunu görmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, sağlık ve şifa bulacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, ekmeğinin azalacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada kelebek konduğunu gördüyseniz:

  • İyi niyetinizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelebeğin üzerine konduğunu görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelebek konduğunu görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işarettir.

Rüyada kelebeğin eline konduğunu görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına yorulur.

Rüyada kelebeğin başına konduğunu görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kartalın koluna konduğunu görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine tabir olunur.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments