Rüyada kelebek toka görmek

Rüyada kelebek toka görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine işaret eder.

Rüyada kelebek toka gördüyseniz:

  • En güvendiğiniz durumlarda bile tökezleyebilirsiniz.

Rüyada kelebek toka görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada kelebekli toka görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kelebek tokası görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok toka görmek onlara karşı zafer kazanacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine delalet eder.

Rüyada sarı toka takmak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada mavi saç tokası görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada birine toka vermek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, sağlığın da bozulacağına işarettir.

Rüyada tel toka görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments