Rüyada kelebek koza görmek

Rüyada kelebek koza görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine rivayet eder.

Rüyada kelebek koza gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip ciddi kişilelerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada kelebeğin kozadan çıktığını görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kozadan çıkan kelebek görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet eder.

Rüyada kelebek koza görmek ileri gideceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına yorulur.

Rüyada kozadan kelebek çıktığını görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kelebek kozası görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına inanılır.

Rüyada kozada kelebek görmek aydınlığa çıkılacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada böcek kozası görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına delalettir.

Rüyada çam kozası görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments