Rüyada inek pisliğine basmak

Rüyada inek pisliğine basmak bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, rızkın çoğalacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, imkânsızı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada inek pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız ya da en azından gereksiz göreceğiniz misafirleriniz olabilir veya dışarıda birilerini ağırlamak için aşırı masrafa girebilirsiniz.

Rüyada inek pisliğine basmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına alamet eder.

Rüyada kedi pisliğine basmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada domuz pisliğine basmak allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada at pisliğine basmak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada hayvan pisliğine basmak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına inanılır.

Rüyada insan pisliğe basmak tüm kederinin uçup gideceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada kendi pisliğine basmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk pisliğine basmak zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments