Rüyada domuz pisliğine basmak

Rüyada domuz pisliğine basmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, aile bireyleri ile tartışacağına işaret etmektedir.

Rüyada domuz pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular eski bir ilişkinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Rüyada domuz pisliğine basmak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalet eder.

Rüyada pisliğe basmak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada tavuk pisliğine basmak gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi pisliğine basmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan pisliğine basmak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan pisliğe basmak tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi pisliğine basmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada köpek pisliğine basmak ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments