Rüyada ineğin yaladığını görmek

Rüyada ineğin yaladığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına alamet eder.

Rüyada ineğin yaladığını gördüyseniz:

  • Her ne kadar üzücü olsa da, geçmişi hatırlamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ineğin yaladığını görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işaret eder.

Rüyada kendi göğsünü yalamak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makat yalamak rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, çok başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada erkek şeyi yalamak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Rüyada köpeğin yaladığını görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının parmağını yalamak işsizlerin iş sahibi olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine işaret eder.

Rüyada bal yaladığını görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kadın ayağı yalamak bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dualarının karşılığını alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments