Rüyada makat yalamak

Rüyada makat yalamak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sıkıntı yükleneceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, insanlara küsüleceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada makat yalamak gördüyseniz:

  • Olan biteni tam olarak anlayabilmek için zaman istemelisiniz.

Rüyada makat yalamak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, durgunlaşacağına yorulur.

Rüyada kıllı makat görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işarettir.

Rüyada makattan kan geldiğini görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada makatta kıl görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin makatını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada makattan kıl koparmak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada makatta kan görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına yorulur.

Rüyada makata parmak sokmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments