Rüyada idrarını siyah görmek

Rüyada idrarını siyah görmek belalı insanlara denk geleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrarını siyah gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, anlaşmalarınızı, katılım gerektiren planlarınızı ya da belli başlı düzenlemeleri ilgilendiren konulara yeterince müsamaha gösterdiniz.

Rüyada siyah idrar yapmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah idrar görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrarını siyah görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada siyah idrar yaptığını görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına tabir olunur.

Rüyada idrar torbası görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının idrar görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada poşete idrar yapmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, insan sevindireceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette başkasının idrarını görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments