Rüyada siyah idrar yaptığını görmek

Rüyada siyah idrar yaptığını görmek şifa göreceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada siyah idrar yaptığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada idrarını siyah görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalettir.

Rüyada siyah idrar yaptığını görmek tüm sorunlarının biteceğine, büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah idrar görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada siyah idrar yapmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, çocuklarının fazla olacağına alamet eder.

Rüyada halıya idrar yapmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada başkasının idrarını içmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrarını tutmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bebek idrarı görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments