Rüyada poşete idrar yapmak

Rüyada poşete idrar yapmak kişinin geçiminin zorlaşacağına, kırgınlıkların geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, huzurunun artacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına delalet etmektedir.

Rüyada poşete idrar yapmak gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınıza göre yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemelerin veya yer değişikliğinin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada poşete idrar yapmak güven kaybı yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada poşete kaka yapmak hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla idrar yapmak büyük sıkıntıları olmayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada tuvalette idrar yapmak hastalıkların kalmayacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokağa idrar yapmak önün açılacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada sarı idrar yapmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kovaya idrar yapmak çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı idrar yapmak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments