Rüyada tuvalette başkasının idrarını görmek

Rüyada tuvalette başkasının idrarını görmek onunla yeniden kavuşacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette başkasının idrarını gördüyseniz:

  • Herkes size yardım edecek durumda olmasa da, siz yalnız başınıza ilerleyebilecek konumdasınız.

Rüyada tuvalette idrar görmek hayra ve esenliğe, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette başkasının idrarını görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete idrar yaptığını görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete idrar yapmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette idrar yapmak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, geleneklere aykırı ve islami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına yorulur.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin idrar yaptığını görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments