Rüyada siyah idrar yapmak

Rüyada siyah idrar yapmak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah idrar yapmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada siyah idrar yapmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada idrarını siyah görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada siyah idrar görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada siyah idrar yaptığını görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada idrar tahlili yapmak bazı sorunlar ile karşılaşacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mutfağa idrar yapmak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poşete idrar yapmak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Rüyada bardağa idrar yapmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments