Rüyada siyah idrar görmek

Rüyada siyah idrar görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, iş kaybı yaşayacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada siyah idrar gördüyseniz:

  • Spesifik değişikliklerden kaçınılması imkansız hale geldiyse, uygulamaya koymak da fayda var.

Rüyada siyah idrar görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah idrar yaptığını görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına tabir olunur.

Rüyada siyah idrar yapmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, zorluklarla boğuşulacağına delalettir.

Rüyada idrarını siyah görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, büyük paralara sahip olacağına işarettir.

Rüyada idrarından kan görmek edilen duaların kabul edileceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada idrar etmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada kan ve idrar görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrarla ıslanmak yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments