Rüyada idrarı yapmak

Rüyada idrarı yapmak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, sıkıntılarının geçeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, şerefli bir hayat süreceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, önünü açacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada idrarı yapmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı yatıştırmak, yatışmasını beklemek ya da hangi zararlı tavır içerisindeyse düzelmesi için dua etmek ciddi sabır isteyebilir.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada idrarı yapmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada seccadeye idrar yapmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalet eder.

Rüyada sürekli idrar yapmak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına yorulur.

Rüyada sık sık idrar yapmak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada küçük idrarını yapmak bankadaki hesaplarının da kabaracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada poşete idrar yapmak böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına yorulur.

Rüyada banyoda idrar yapmak daha geniş rızık elde edeceğine, işlerin açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments