Rüyada banyoda idrar yapmak

Rüyada banyoda idrar yapmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, bir organizasyona katılacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada banyoda idrar yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz.

Rüyada banyoda idrar yapmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine yorulur.

Rüyada banyoya idrar yapmak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada seccadeye idrar yapmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına inanılır.

Rüyada sarı idrar yapmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine işarettir.

Rüyada toprağa idrar yapmak çok kazançlı yatırımlara gireceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine rivayet eder.

Rüyada sokağa idrar yapmak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada sık sık idrar yapmak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada poşete idrar yapmak ofisteki ağız tadının kaçacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments