Rüyada sık sık idrar yapmak

Rüyada sık sık idrar yapmak kafasını toparlayacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, garanti olacak makama oturacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, ana baba sözü dinlemeye inanılır.

Rüyada sık sık idrar yapmak gördüyseniz:

  • Bilerek veya bilmeyerek bazı gerçekleri çarpıtan kişiler sizi yanıltabilirler.

Rüyada sık sık idrar yapmak özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyu renk idrar yapmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kaba idrar yapmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine yorulur.

Rüyada küçük idrarını yapmak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol idrar yapmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil idrar yapmak işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulur.

Rüyada etrafa idrar yapmak ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalet eder.

Rüyada siyah idrar yapmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments