Rüyada seccadeye idrar yapmak

Rüyada seccadeye idrar yapmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, rızkının kesilmeyeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada seccadeye idrar yapmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikden ziyade içgüdülerinizi dinleyin.

Rüyada seccadeye idrar yapmak anne baba hayır dualarının alınacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada seccadeye çiş yapmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına alamet eder.

Rüyada banyoda idrar yapmak resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada eve idrar yapmak günden güne sorunlarının artacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine delalet eder.

Rüyada çokça idrar yapmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine işarettir.

Rüyada sarı idrar yapmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada idrarı yapmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına inanılır.

Rüyada merdivene idrar yapmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments