Rüyada sürekli idrar yapmak

Rüyada sürekli idrar yapmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, işlerinin günden güne açılacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli idrar yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuların kendi istedikleri şekilde veya kendi yöntemleriyle halledilmesi konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada sürekli idrar yapmak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına alamet eder.

Rüyada üzerine idrar yapmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada poşete idrar yapmak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada merdivene idrar yapmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işarettir.

Rüyada çokça idrar yapmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada idrarını üstüne yapmak islamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada bir kaba idrar yapmak hasretliklerin bir araya geleceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada eve idrar yapmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, günahlara rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments