Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, adını herkese duyuracağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Başarmak için öncelikle başlamak veya işin içinde yer almak gerekiyor.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Dilek

Rüyamda aşık olduğum çocukla aynı yataktaydım ve konuşuyoduk sonra bana dedi ki sen benden hoşlanıyorsun değilmi o yüzden eski sevgilimi sevmemiştin dedi bende hayur dedim biraz sonra elimi tuttu napıyorsun dedim arkadaşça yaprığını söyledi ama elimi öyle bir sıkıyoduki sıkarken eli titriyodu böyle

Musa

Rüyamda yerde yatıyordum sonra bi kız geldi elimden tuttu bende tuttum ardından sankı kızı cagiran cekistiren biri vardi ardindan gitti