Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yük, görev veya sorumluluklarını üstlenmeniz durumunda yapabilecekleriniz kısıtlanabilir.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığının elini tutmak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, kazançlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments