Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, ayıplı yolara sapacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, rahatın ve konforun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işaret eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin el ele tutuşmak insanlarla arasının iyi olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanla el ele tutuşmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin erkekle el ele tutuşmak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments