Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme eğilimindesiniz.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, şöhret elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments