Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınız veya hayatınızı kazanma biçiminiz sizi endişelendirebilir.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığının elini tutmak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yeniden can bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak kime danışacağını bilemez olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments