Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, manevi tatmini islamiyet’te bulacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, düzenlemelerin veya planların üzerinden geçilmesi gerekiyorsa, başka birisinin harekete geçmesini beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak ekmeğin kesileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek kazancın düşeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments