Rüyada heyelan olduğunu görmek

Rüyada heyelan olduğunu görmek dualarının karşılığını alacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada heyelan olduğunu gördüyseniz:

  • Biraz gerilimli olabilirsiniz.

Rüyada heyelan görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel ve heyelan görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada heyelan altında kalmak konforunun yerinde olacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada heyelan deprem görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına işarettir.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada heyelan ve sel görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada sel heyelan görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada heyelan olduğunu görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments