Rüyada heyelan ve sel görmek

Rüyada heyelan ve sel görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, anne baba duaları alınacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, kötü yönde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada heyelan ve sel gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil edebilirsiniz.

Rüyada sel heyelan görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel ve heyelan görmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada heyelan ve sel görmek mubah olmayan yollara sapacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada heyelan altında kalmak sabit geliri olacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına rivayet eder.

Rüyada heyelan görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada heyelan deprem görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulur.

Rüyada deprem heyelan görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments