Rüyada heyelan görmek

Rüyada heyelan görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına yorulur.

Rüyada heyelan gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada heyelan ve sel görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine delalettir.

Rüyada sel ve heyelan görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada heyelan görmek hayır işleri yapacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada heyelan olduğunu görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, yersiz yere suçlanacağına tabir olunur.

Rüyada sel heyelan görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem heyelan görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada heyelan deprem görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments