Rüyada heyelan altında kalmak

Rüyada heyelan altında kalmak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, her zaman şükür içinde olacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işarettir.

Rüyada heyelan altında kalmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya kıskanç kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada heyelan altında kalmak yol yordam öğretileceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulur.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine işaret eder.

Rüyada heyelan olduğunu görmek evlat sahibi olacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada heyelan deprem görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, rakiplerini mağlup edeceğine işaret eder.

Rüyada deprem heyelan görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada sel ve heyelan görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada heyelan görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada sel heyelan görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments