Rüyada toprak kayması heyelan görmek

Rüyada toprak kayması heyelan görmek işinden ekmeğinden olacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak kayması heyelan gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada heyelan ve sel görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada heyelan altında kalmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine alamet eder.

Rüyada heyelan deprem görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel ve heyelan görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem heyelan görmek ailesinden hayır göreceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada heyelan görmek güzel bir haber almaya, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada heyelan olduğunu görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments