Rüyada hamile olup düşürdüğünü görmek

Rüyada hamile olup düşürdüğünü görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile olup düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi hemen anlamayabilirler.

Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, en yüksek makamlara oturacağına alamet eder.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek duraklama yaşanacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, yeni bir eve sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada hamile bebek düşürmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına alamet eder.

Rüyada hamile birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına inanılır.

Rüyada hamile olduğunu ve düşürdüğünü görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olup düşürdüğünü görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments