Rüyada hamile olup bebeği hissetmek

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, maddi olanaklarının artacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek gördüyseniz:

  • Çabuk pes etmemeli, istediğiniz sonuçları alana kadar devam etmelisiniz.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu hissetmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalet eder.

Rüyada hamile hissetmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada kendini hamile hissetmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada bebeği hissetmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada karnındaki bebeği hissetmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına delalet eder.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnında bebek hissetmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kendisini iyi hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments