Rüyada kendini hamile hissetmek

Rüyada kendini hamile hissetmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, günahlara, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yeni alanlara yöneleceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, zengin olunacağına, destek göreceğine delalet eder.

Rüyada kendini hamile hissetmek gördüyseniz:

  • Karışıklıklar veya karmaşa söz konusu olabilir.

Rüyada hamile hissetmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada hamile olduğunu hissetmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, heveslerinin de azalacağına rivayet eder.

Rüyada kendini hamile hissetmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek iyiliklerden yüz çevirmeye, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada kıyameti hissetmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, ömrün uzun olmasına yorulur.

Rüyada karnında bebeği hissetmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölümü hissetmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret eder.

Rüyada yanında cin olduğunu hissetmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments