Rüyada hamile hissetmek

Rüyada hamile hissetmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile hissetmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi veya evinizi ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda duygusal anlamda biraz gergin olabilirsiniz.

Rüyada hamile hissetmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu hissetmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendini hamile hissetmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek malında azalmaya, asık yüzlerin güleceğine işarettir.

Rüyada görünmeyen varlık hissetmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına tabir olunur.

Rüyada güneşin sıcaklığını hissetmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada karnında bebeği hissetmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada azraili hissetmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments